طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ سمنان با حضور آقای یوسفخانی

مهدی یوسف خانی در طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ
مهدی یوسف خانی

 

اجرای طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در ۱۴ استان به طور همزمان آغاز شد. در این طرح، ۳۸ کشتارگاه مجهز به خط دو تولید کیفی، شدند.

به مناسبت روز ملی دامپزشکی در رابطه با تعداد کشتارگاه‌های مجهز به خط دو تولید:از مجموع ۲۲۰ کشتارگاه فعال صنعتی طیور کشور با ظرفیت ۵۲۰ هزار قطعه در ساعت، ۵۷ کشتارگاه به خط دو تولید اتوماتیک تخلیه امحا و احشا مجهز هستند.

از این تعداد ۳۸ کشتارگاه با ظرفیت  ۱۴۶ هزار قطعه در ساعت در ۱۴ استان کشور وارد مدار تولید رتبه‌های A و +A شدند که  ۳۳ واحد دارای رتبه A و پنج واحد دارای رتبه +A هستند.

در طرح ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ سمنان نیز ،این مهم در حضور جناب آقای مهدی یوسف خانی ،ریاست محترم اتحادیه پرندگان زینتی و ماهی های تهران صورت پذیرفت.

 

درباره نویسنده

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

نه − چهار =